Kapcsolatfelvétel

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Termékeink

Az általunk fejlesztett megoldások központjában mindig a termékeink üzletre gyakorolt pozitív hatása áll. Hisszük, hogy a vállalkozások hatékonyabb működéséhez nem minden esetben az egyedi fejlesztés az egyetlen lehetőség. Pontosan ezért olyan dinamikusan fejlődő termékeket hozunk a piacra, amelyek képesek egy-egy üzleti terület számára valódi értéket és kézzelfogható eredményeket biztosítani.

Skillnaut

Hatékonyabb betanulási folyamatra lenne szükség a cégnél, vagy digitalizálná a munka- és tűzvédelmi képzéseit? Szeretne időt és költséget megtakarítani a munkaerő fejlesztésén? Skillnaut egy kimondottan vállalati igényekre létrehozott tanulási élmény platform. Megoldásunkkal a vállalti képzések teljes spektruma - magas automatizáltság mellett - egy rendszerben lebonyolítható. Legyen szó e-learning, személyes jelenlétet igénylő, de akár online képzésről. A Skillnaut megadja a vállalat számára a képességet, hogy saját maga könnyedén elkészíthesse a digitális oktatási tartalmakat, amelyekkel jelentősen növelhető a munkatársak versenyképessége és a munkavégzéshez szükséges elméleti, valamint gyakorlati tudás növelése.

Persze, ha szeretné szakértőre bízni a tartalmak elkészítését a Skillnaut tartalomfejlesztő csapata ebben is segít.

Bővebben
nGenGreens

Az nGenGreens egy moduláris, IoT- és AI-alapú platform a hidropóniás gazdaságok termelékenységének optimalizálására.

Intelligens, mert automatizált és mesterséges intelligenciával megtámogatott technológiát használunk adatok gyűjtésére és feldolgozására, Észleljük és előre jelezzük a víz, az üvegházi környezet és a növények állapotának változásait. High-Tech, mert csapatunk tudományos, specifikus technológiai és informatikai háttere lehetővé tette új technológiák kifejlesztését és adaptálását a vízszűrés, érzékelők és adatkezelés területén. Fenntartható, mert kevés karbantartást igénylő érzékelőink számos kézi munkafolyamat-elemet helyettesítenek. Költséghatékony, mert az nGenGreens modulok használata által elért költségcsökkentés, gyors megtérülést hoz a partnereink számára. Környezetbarát, mert jelentősen csökkenthetjük egy hidropóniás üvegház műtrágya, energiaigényét valamint a keletkező szennyvizet.

Bővebben
Széchenyi 2020