Kapcsolatfelvétel

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Referenciák

Az a cég vagyunk, amely kizárólag a legmagasabb bizalmi szinten dolgozik megrendelőivel. Sikeres projektjeink jó részét ezért konkrét cégnév megnevezése nélkül mutathatjuk csak be. Mégis szívesen adunk bepillantást néhány különösen sikeres együttműködésünkbe, bemutatva azt, hogy mit is jelent ma már a hatékony rendszerfejlesztési együttműködés megbízó és szállító partnere között.

Ügyfél story (Startup)
Ügyfél story (Startup)

Ügyfelünk Magyarország egyik specifikusan árazási szolgáltatásokat nyújtó startup vállalkozása.. A szolgáltatásuk alapja egy a felhasználói használati adatok alapján működő árazási platform.

A cél a használati adatokon alapúló árazást támogató háttérrendszer kialakítása, amely rendkívül összetett beviteli adatstruktúra alapján, időben dinamikusan képes a mindenkori legjobb szolgáltatás kiajánlására és ez alapján a legjobb ár/érték meghatározására.

Üzleti és technológiai tervezési és fejlesztési feladatokat látunk el a projekt tervezésétől a tarifa algoritmusok kialakításán át a teljes backend rendszer megvalósításáig.

Ügyfél story (közigazgatás)
Ügyfél story (közigazgatás)

Ügyfelünk a magyarországi szabadalmi, védjegy- és szerzői jogi kérdések védelméért felelős nemzeti ügynökség (SZTNH).

Első megbízásunk a hivatal kritikus szoftvereinek átvétele, majd azok támogatásának biztosítása és a legégetőbb fejlesztési igények megvalósítása volt. Ennek eredményként kifejlesztettünk egy egyedi szoftvermegoldást a beérkező ügyféligények dokumentációjának kezelésére.

Az egyik meglévő alkalmazásban képkeresési/feldolgozási funkciókat valósítottunk meg (JPG, PNG, GIF, TIFF), valamint információ szolgáltatást az új védjegy- és márkajelzésekkel kapcsolatban, mint például hologram, hang, stb.

Egy másik meglévő alkalmazásban a hibakezelést valósítottuk meg, oly módon, hogy a legfrissebb adatok legkésőbb 24 órán belül elérhetők legyenek a felhasználók számára.

Új feladatként a bejövő ügyféligény dokumentáció kezelésére szolgáló modern, online és interaktív terminálalkalmazást valósítottunk meg, mely egy webes alkalmazást is biztosít adminisztrációs célokra.

Ügyfél story (telekommunikáció)
Ügyfél story (telekommunikáció)

Ügyfelünk Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója.

A megnövekedett felhasználószám és a technológiai hiányosságok miatt nagyon alacsony SLA-val működött a meglévő értékesítés-támogató rendszerük. A naponta többszöri rendszer leállás, üzleti kiesést és a felhasználói elégedettség romlását eredményezte. Szükségessé vált a rendszer átvétele, fejlesztése és üzemeltetése, valamint az üzleti elemzési és tesztelési feladatok ellátása.

Első lépésben funkció vesztés nélkül végeztük el a technológiai hibák és hiányosságok kijavítását. Ezután a javított rendszeren folytattuk az újabb igények fejlesztését és elkészítettünk a mobilra optimalizált kiegészítő alkalmazást is. A rendszer jelenlegi funkcionalitása kétszer a felhasználóinak száma háromszor nagyobb, mint az átvétel előtt. Az átállás óta az átlag SLA 99,97%. Mindennek köszönhetően jelentősen csökkentek az üzemeltetői és helpdesk feladatok és nem utolsó sorban a felhasználók mindennapi munkavégzése is gördülékennyé vált, az elégedettség pedig nőtt.

Ügyfél story (olajipar)
Ügyfél story (olajipar)

Partnerünk egy szoftverfejlesztési és mechatronikai kreatív központ; személyre szabott megoldásokat kínál elsősorban az olaj- és gázipari vállalatok számára.

Partnerünk célja az olajfúrótornyok optimális kihasználását, üzemeltetését segítő régi szoftvermegoldások technológiai megújítása. A felületek modernizálásával és a szoftver gyorsabb működésével a cél a felhasználói élmény és ügyfélelégedettség növelése. A technológiai megújulásnak köszönhetően az új igények bevezetési ideje csökkent és rugalmasabbá vált az alkalmazás üzemeltetése.

A projektben az olajkút fúrásához szükséges személyzet, valamint műszakok tervezését végző funkciók megvalósítását végeztük az új rendszerben. Részt vettünk az új felület megtervezésében, a háttérszolgáltatások optimalizálásában, valamint új technológiai alapokon elvégeztük a teljes funkcionalitás implementálását.

Ügyfél story (telekommunikáció)
Ügyfél story (telekommunikáció)

Ügyfelünk Európa legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának leányvállalata. A vállalat távközlési és infokommunikációs szolgáltatásokat nyújt mind a lakosság, mind vállalati ügyfelek számára.

Az üzleti cél az volt, hogy létrejöjjön egy olyan integrált webshop és értékesítési rendszer, amely a legújabb felhasználói interfész megoldások alkalmazásával gyors reakciót biztosít az arculati elemek módosítására. Mindezt úgy, hogy az ajánlatok a központi szolgáltatás rétegben helyezkedjenek el, így az kampányok menedzsmentje egy helyen történhessen meg.

Feladatunk a specifikus üzleti igény lehetőségeinek vizsgálatától a konkrét megvalósításig kiterjedt. A tervezés során figyelembe vettük a már meglévő szolgáltatásokat, melyeket felhasználva létrehoztuk a frontendet kiszolgáló réteget mind a végfelhasználók, mind a belső értékesítési és ügyfélszolgálati munkatársak részére.

Széchenyi 2020