Kapcsolatfelvétel

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Mivel foglalkozunk?

Mitől különleges a Neuron?

A Neuron nem "csak" egy szoftverfejlesztő cég, hanem partnereink visszajelzései alapján is egy kiváló szakemberekből álló CSAPAT.

A csapat sikere pedig az egyes embereken múlik, ezért folyamatosan képezzük kollégáinkat és izgalmas szakmai kihívásokkal gyarapítjuk tapasztalataikat. Ezzel a hozzáállással és a folyamatos megbecsüléssel, a közvetlen és bizalmi légkörrel értük el azt, hogy az eddigi közel 25 éves pályafutásunk során minimális volt a cégen belüli fluktuáció és ma is kiemelten magas munkatársaink átlagosan a cégnél töltött ideje.

Menedzsmentünk több tagja is nálunk kezdte pályáját, és ma már vezetőként támogatja partnereink fejlesztési projektjeit. Hiszünk abban, hogy ennek köszönhető a sikerünk, mert minden egyes projekt esetében nemcsak mély szakmai tudással rendelkező, de csapatként is jól összeszokott szakemberekre bízhatják partnereink a megvalósítást.

Mivel foglalkozunk?
Módszertanunk
Módszertanunk
Biztosak vagyunk abban, hogy akkor lehet igazán jól támogatni céljaik elérésben megbízóinkat, ha értjük is, hogy mit miért akarnak lefejlesztetni.Sokéves tapasztalatunkra építve dolgoztuk ki módszertanunkat, amelynek lényege, hogy partnerünk üzleti modelljének, tevékenységének és ezek hátterének megértése által azonosítjuk a stratégiai célokat és ennek megfelelően, a partnerünkkel együtt határozzuk meg a fejlesztési irányokat. Az egyes projektek indítását minden esetben megelőzi az együtt gondolkodás, aholaz üzleti területekkel átbeszéljük részletesen az igényeket és a jövőbeni terveket, az IT oldallal pedig egyeztetünk a technológiai részletekről. Ezzel a többoldalú megértéssel képesek vagyunk arra, hogy hidat képezve az üzleti és az IT személet között valósítsuk meg a fejlesztéseket.
Projektmegvalósítás
Projektmegvalósítás
A megvalósítás során több oldalról is biztosítjuk a folyamatos kapcsolattartást. Az egyes megvalósítási fázisokról, mérföldkövekről részletesen beszámolunk és egyeztetjük a további lépéseket és azok várható befejezését és eredményét. Dedikált projektvezetőink és üzleti elemzőink gondoskodnak arról, hogy a megvalósítás során biztosított legyen a folyamatos információáramlás a szakmai csapatunk és az ügyfeleink erre kijelölt munkatársai között.A később felmerülő, további fejlesztési igények esetén pedig már alapos háttértudással rendelkezve tudunk ügyfeleink segítségére lenni.

Skill map

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Iparági fókusz

Bank
Bank
Pénzügyi szolgáltatás
Pénzügyi szolgáltatás
Telekommunikáció
Telekommunikáció
Streaming szolgáltatás
Streaming szolgáltatás
Startup
Startup
Olajipar
Olajipar
Széchenyi 2020