Kapcsolatfelvétel

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Jogi nyilatkozat

A www.neuron.huu oldal (a továbbiakban a Weboldal) az "1999. évi LXXVI. magyar szerzői jogi törvény" alapján szerzői jogi védelem alatt áll.

A Weboldal neve, a Weboldal logója és szlogenjei, a Weboldal szellemi tulajdonának tulajdonosának megkülönböztető neve, a Weboldal kialakítása és elemei, a Weboldal szerkezete, grafikái és jelölései, a Weboldal grafikájából és eredeti szövegéből származó képernyőfelvételek, külső megjelenítések, adatbázisok kialakítása, képek, szöveges és grafikai tartalmak, valamint azok elrendezése és minden olyan különleges technológia, amely a Weboldalhoz kapcsolódik, szerzői jogi védelem alatt állnak.

A Weboldal semmilyen része vagy eleme, beleértve a Weboldal logóját és szlogenjeit, a Weboldal szellemi tulajdonának tulajdonosának megkülönböztető nevét, a Weboldal designját és elemeit, a Weboldal szerkezetét, grafikáját és jelöléseit, a Weboldal grafikájából és eredeti szövegéből származó képernyőfelvételeket, külső megjelenítéseket, az adatbázis designját, képeit, szöveges és grafikai tartalmát, valamint azok elrendezését és a Weboldalhoz kapcsolódó bármilyen speciális technológiát, nem másolható, használható, tárolható, értékesíthető, továbbítható vagy bármilyen formátumban megváltoztatható részben vagy egészben a Neuron Software Kft. írásos engedélye nélkül, semmilyen körülmények között. (a továbbiakban: a Weboldal tulajdonosa) engedélye nélkül.

 

ÁLTALÁNOS KIZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelen Weboldal tulajdonosa kéri a felhasználókat, hogy a jelen Weboldalról kiindulva kellő körültekintéssel és óvatossággal járjanak el az interneten. A Weboldal tulajdonosa nem tehető felelőssé az ilyen magatartásból eredő vírusfertőzések által okozott károkért.

Ezen túlmenően a Weboldal tulajdonosa nem felelős és nem vonható felelősségre a hivatkozott weboldalak tartalmáért.

A Weboldal tulajdonosa kizárólag a cég termékeire és szolgáltatásaira vállal garanciát - amennyiben ilyenek léteznek, a saját kifejezett szavatossági nyilatkozataiban szereplő termékekre vagy szolgáltatásokra. Ezt a dokumentumot kiegészítő jótállásként kell értelmezni.

 

Széchenyi 2020