Kapcsolatfelvétel

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

GINOP-2.1.7-15-2016-00448

GAMIFICATION ALKALMAZÁSA CALL CENTER ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI TERÜLETEKEN

 

A kedvezményezett neve: NEURON Szoftver Számítástechnikai Tanácsadó Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gamification alkalmazása call center és ügyfélszolgálati területeken

A szerződött támogatás összege: 67 637 941 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 61,969246%

Támogató alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap

A projekt bemutatása:

A projekt célja egy prototípus rendszer létrehozása, mely a Gamification (játékosítás) módszertanát alkalmazza a call center és ügyfélszolgálati területeken. Ezen a célpiacon nagy létszámú, teljesítmény orientált munkakörben dolgozó kollégát alkalmaznak úgy, hogy azok munkáját egy jól definiált, rutinszerű folyamat határozza meg. A rutinszerű folyamatok végzése hosszabb távon kiégéshez vezet, mert a napi feladatokban könnyen elvész a motiváció. A magas fluktuációs probléma rengeteg HR-es kiválasztási és betanítási költséget jelent és minőségromlást is eredményezhet. A Gamification főbb felhasználási területei: egy vadonatúj kommunikációs és marketing eszközmarketing, humánerőforrás, értékesítés, oktatás, egészségügy, kutatás-fejlesztés, versenyek, pályázatok, piackutatás, vállalkozásfejlesztés területén.

A Gamification szoftver újdonsága abban rejlik, hogy a beépített elemek révén a munkavállalók motiváltsága, elkötelezettsége, munkahelyi morálja jelentősen növekedhet és ennek direkt kihatása van az adott cég munkavégzési hatékonyságára, termelékenységére és a vállalaton belüli fluktuációra. Továbbá, az alkalmazás illeszthető lesz az adott cég vállalatirányítási rendszeréhez, valamint azon egyéb belső használatú alkalmazásaihoz, melyek a szükséges releváns információkat tárolják és feldolgozzák. A Gamification alkalmazás elemeit és szerepeit vizsgálva olyan újszerű terméket állítunk elő, mely alapjaiban változtatja meg a munkavállalók vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó viszonyát, mivel a fent megnevezett iparágra jellemzők az ismétlődő, monoton tevékenységek.

A projekt újdonsága a Gamifiation módszertanának alkalmazása a call center és ügyfélszolgálati területeken, olyan megoldás kifejlesztése, mely egy ügyfélszolgálati területen működő cég vállalatirányítási rendszeréhez kapcsolódva a mindennapos munkához ad extra motivációt és növeli az elköteleződést.

A projekt megvalósításának kezdete: 2016.03.01.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2017.12.31.

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-00448

 

Széchenyi 2020