Kapcsolatfelvétel

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

2023-06-20
Sorozatban 4. alkalommal kapta meg a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbaknak járó Platinum Excellence minősítést a Neuron Szoftver Kft.

 

Idén is a legstabilabb cégek között a Neuron

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került immáron negyedik alkalommal kiválasztásra cégünk, a Neuron Szoftver Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

Tanúsítvány megtekintése

 

 

Dun & Bradstreet Platinum Excellence
Dun & Bradstreet Platinum Excellence
A Dun and Bradstreet Európában is elismert tanúsítványára, 2019-ben a magyar vállalkozások mindössze 0,5%-a jogosult. A Dun and Bradstreet Platinum Excellence minősítéssel rendelkező cégek Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak, kivételes teljesítmény és működés jellemzi őket és minden tanúsított vállalkozás az elmúlt 5 évben folyamatosan megfelelt a Dun and Bradstreet AAA nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak. A Tanúsítvány birtoklásával, annak tulajdonosa egy elit és kimagasló értékeket képviselő csoport tagjává válik.
bővebben

Cégünk a Dun & Bradstreet Platinum Excellence Tanúsítványát érdemelte ki, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek részére, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a Neuron a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Az, hogy idén negyedik alkalommal kaptuk meg a Platinum Excellence minősítést, azt is jelenti, hogy az elmúlt közel 10 évben folyamatosan megfeleltünk a "AAA" besorolás kritériumainak.

 

Online tanúsítvány megtekintése

Széchenyi 2020