ajánlatkérés

Mi ott kezdjük ahol mások abbahagyják

Software Takeover

Piacon egyedülálló módon képesek vagyunk más cég fejlesztői által megírt, de valamiért problémás egyedi szoftverek átvételére, stabilizálására, továbbfejlesztésére és támogatására.

 

 

0
+
átvizsgált üzleti és szoftveres specifikáció
0
M
sor elemzett forráskód
0
+
felfedezett kritikus programhiba
0
+
sikeres STO projekt
0
különböző iparágban szerzett tapasztalat
0
%
megoldási arány

 

Ne legyen gátja az üzleti növekedésnek
a jelenleg használt szoftver!

 

...egyre lassabban működik és a szoftver forráskódja már nem bírja el az újabb és újabb fejlesztéseket.

...hibásan működik, véletlenszerűen leáll, így megnehezíti a kollégák mindennapi munkáját.

...megszűnt a cég, aki fejlesztette, és nincs, aki a sorban álló igényeket és változásokat végig vigye benne.

...a fejlesztő céggel megromlott az üzleti kapcsolat, így kompromisszumokkal működik a rendszer.

...a fejlesztők elakadtak a szoftver tovább fejlesztésében és egyre jobban tolódnak a határidők.

...felmerültek olyan jogi problémák, amelyek a szoftver üzemeltetését, továbbfejlesztését akadályozzák.

 

A fentiekre van megoldásunk!
Azonnali segítséget nyújtunk
Vészhelyzet esetén gyorsan stabilizáljuk a szoftver működését, hogy az alapvető napi üzletmenet-folytonosság biztosított legyen.

Szakmai véleményt adunk
Felmérjük a szoftver hibáit és javaslatot teszünk arra, hogy milyen időtávon belül, mekkora befektetett energiával érhetőek el az egyes üzleti mérföldkövek.

Megkezdjük a továbbfejlesztést
Mindig a partnerrel együtt gondolkozva fejlesztjük tovább a szoftvert, hogy már ne csak egy „háttérrendszer” legyen, hanem hatékonyan támogassa a cég további fejlődését.
A fentiekre van megoldásunk!
MI OTT KEZDJÜK, AHOL MÁSOK ABBAHAGYJÁK

Módszertanunk lépései

 

 

Investigation fázis
Investigation fázis
A felmérési fázist azzal indítjuk, hogy megértjük az üzleti igényeket. Megvizsgáljuk a problémás rendszer jogi hátterét, majd felmérjük a jelenlegi hibákat és elakadásokat. Ennek a fázisnak az eredménye, hogy elkészül az alkalmazás üzleti és jogi szempontjaira, illetve a funkciók helyreállítására vonatkozó szakértői dokumentum, amelyek mentén konkrét lépések tehetők a megoldás felé.
Hot Fix fázis
Hot Fix fázis
Olyan átmeneti gyors megoldásokat eszközölünk, amelyekkel elérjük, hogy a hibák és lassulások minimalizálódjanak. A beavatkozásunknak köszönhetően a rendszerben elindul az alapvető üzleti folyamatok kiszolgálása és az üzleti terület végre fellélegezhet. A munkánk eredménye, hogy az alkalmazás által támogatott üzleti folyamatok megbízható napi működése ismét helyreáll.
Analysis fázis
Analysis fázis
Amikor sikerült stabilizálnunk a rendszerműködését, akkor megkeressük a problémák gyökerét és átfógóan elemezzük a szoftvert funkcionális szempontból is. Beazonosítjuk a technológiai hiányosságokat és priorizáljuk az üzlet által igényelt legfontosabb javításokat. Az analízis fázis végeredménye, hogy elkészül az a részletes IT szakértői dokumentum, mely tartalmazza rendszer végleges helyreállítását és hosszútávon is fenntartható működésének lépéseit és követelményeit.
Recovery fázis
Recovery fázis
Az elkészült szakértői dokumentum alapján helyreállítjuk az architektúrát és a forráskódot, kijavítjuk az azonosított kritikus hibákat, majd előkészítjük a rendszert az új igények fejlesztéséhez. Ennek a fázisnak az eredményterméke, hogy létrejön az a stabilan működő, hosszú távon fenntartható szoftver, amelyre üzletileg is biztonságosan lehet alapozni.
Improvement fázis
Improvement fázis
Amikor létrejött a biztos alapokra épített szoftver, akkor végre elindulhat a fejlődés. Meghatározzuk az új üzleti igények legfőbb mérföldköveit, majd megvalósítjuk a szükséges szoftveres fejlesztéseket. A tesztelést követően átadjuk az elkészült fejlesztéseket, így az alkalmazás már a legújabb üzleti folyamatokat is maximálisan képes támogatni.
Business As Usual fázis
Business As Usual fázis
Minden fejlesztési projekt célja, hogy végül ebbe a fázisba érkezzen. BAU "üzemmódban" az alkalmazás üzemeltetése és támogatása, valamint a felmerülő új üzleti igények megvalósítása zajlik. A rendszer a növekedési tervek szerint továbbfejleszthető, technológiai gátak nélkül.

Kérjen egyedi ajánlatot tőlünk!

Munkatársunk a lehető leghamarabb keresi Önt a szakmai egyeztetések megkezdése érdekében.